Nooit meer kaal

THE CLINIC in Amsterdam is een van de eerste en weinige gespecialiseerde vestigingen in Nederland waar MHP – Micro Haar Pigmentatie / Micro Hair Pigmentation wordt uitgevoerd. Het wordt ook wel MSP - Micro Scalp Pigmentatie, stoppeltattoo of haartattoo genoemd. De techniek word al met veel succes toegepast bij enkele praktijken in Groot-Brittanië en de USA, en MHP bied een van de beste alternatieven voor haartransplantaties. Geen enkele oplossing is goed voor iedereen. De ene persoon legt zich neer bij hun haarverlies of dunner wordend haar, terwijl de andere persoon er alles aan wil doen het te verhullen. Wellicht dat mico haar pigmentatie (het tatoeëren van haarstoppels) voor u de perfecte oplossing bied. Dit is dé nieuwe innovatieve behandeling tegen kaalheid, zowel bij mannen als bij vrouwen, voor jong en oud. Het is een synergie van tatoeagetechnieken in combinatie met speciale ontwikkelde pigmenten. Iedereen gelooft dat je je haar terug hebt en dat geloof je zelf ook. Voor onze klanten is de beslissing hun haarverlies angsten achter zich te laten voorgoed een levensverandering. Het belangrijkste is nog wel dat het zelfvertrouwen zo enorm gestimuleerd wordt, alleen maar doordat het lijkt alsof je weer een normale haarlijn en/of volle 'geschoren' look hebt. Onze klanten geven keer op keer aan dat het de beste beslissing is die ze in jaren hebben gemaakt. Daar kan geen haartransplantatie tegenop. Prachtig om mensen weer met schouders naar achteren, borst vooruit en een smile op hun gezicht te zien vertrekken. Weg onzekerheid en een nieuwe ik.
 

MHPbeforeafter copy

 

LET OP!!!  Lees onderstaande informatie goed door aangezien er veel salons of tattoo artiesten zijn, die deze techniek zo maar even denken na te doen met verkeerde pigmenten en verkeerde technieken. Daardoor brengen ze meer schade aan dan wat u voor ogen had. Wij krijgen net zoveel aanvragen om het prutswerk van een ander ongedaan te maken dan dat we aanvragen krijgen voor behandeling. Goedkoop is duurkoop. Zie onderaan deze pagina enkele voorbeelden van zogenaamde specialisten.
 

Waarom wij?


THE CLINIC onderscheid zich sinds 2012 van andere pigmentisten en salons aangezien wij exclusief werken met de speciale pigmenten waar de grote haarpigmentatie praktijken wereldwijd al gebruik van maken. Daarnaast maken we gebruik van de meest stabiele specialistische machines die ook worden geleverd aan de grote Micro Haar Pigmentatieklinieken in Groot Brittanië, de USA en de rest van de wereld waar deze techniek wordt toegepast. 
Micro Haar Pigmentatie (MHP) is een zeer specialistisch maatwerk, waarbij het van groot belang is dat de specialist(e) de huid kan “lezen”. Alles hangt af van wat voor type huid je hebt, hoe doorbloed het is, en hoe je eigen afweer en herstelmechanisme werkt. Wij schatten door onze ervaring inmiddels zeer goed een huid in en weten wat onze pigmenten met de huid kunnen doen. Toch blijft iedere huid anders en kunnen ook wij nog steeds verrast worden. Mocht je nog twijfels hebben, kun je uiteraard ook eerst een testgebied doen om te zien hoe de huid reageert, herstelt en wat het uiteindelijke resultaat is van een paar kleine puntjes in het testgebied. Daar stemmen wij de behandeling op af. Testgebied is alleen voor de twijfelaars. Gaandeweg het proces kan het nog steeds voorkomen dat we onze behandelmethode moeten aanpassen. We gaan liever voorzichtig te werk dan dat we teveel uitgelopen punten krijgen. Het kan zijn dat de behandeling niet voor jouw huid geschikt is en daar zijn wij heel eerlijk over. We geven dan een negatief advies. We willen graag de communicatie helder houden en eerlijke verwachtingspatronen creeren. Bij de prijs van het testgebied zit eventueel het verwijderen van het testgebied met de laser inbegrepen. 

 

THECLINICscalp2-640Hierboven een foto van het behandelproces. Het bestaande haar van Frans is nu nog een beetje aan de lange kant. Als hij zijn tondeuze op de kortste stand zet is het verschil tussen zijn echte en gepigmenteerde haar niet zichtbaar.

De behandeling


THE CLINIC MHP – Micro Haar Pigmentatie is een techniek waarbij een fijne haarlook wordt gecreëerd door middel van pigment. MHP kan worden toegepast bij gedeeltelijke- en volledige kaalheid. Het lijkt dan net of de persoon hele korte stekeltjes stoppels heeft. Vaak moeten mensen er eerst aan voelen voordat ze door hebben dat het geen echt haar is maar een pigmentatie. Scalppigmentatie wordt ook toegepast bij mannen en vrouwen met dunner wordend haar. Vaak ziet u de hoofdhuid door het haar heen. Door nu een fijne mist van pigment in de huid te brengen krijgt het haar een veel vollere look. Deze techniek wordt steeds meer door vrouwen aangevraagd.

MHP is een niet-invasieve behandeling, niet pijnlijk of gevoelig met gebruik van Emla créme en met onmiddellijk resultaat: een echt knisperend mooie haarlijn. De behandeling wordt in 2 tot 4 sessies uitgevoerd en een enkeling heeft nog een touch up daarna nodig. Geleidelijk zie je de haarlijn veranderen. Stapje voor stapje krijg je je oude uiterlijk terug en wie niet weet dat je voorheen kaal was zal het ook nooit weten.

Scalp Pigmentatie is geschikt voor verschillende vormen van kaalheid. Het is niet alleen dé oplossing voor volledige kaalheid, ook dunner wordend haar, het verhullen van haartransplantatie littekens of plaatselijk haarverlies en Alopecia zijn allen perfect te behandelen.
 

Scalp pigmenten


Onze Scalppigmenten zijn anders dan gewone pigmenten:

MRI-scan proef: Veel tinten zijn vervaardigd op basis van ijzeroxides. Deze ijzeroxides kunnen een probleem opleveren als de persoon een MRI-scan moet ondergaan. Scalppigmentaties worden vaak op een groot oppervlak ingebracht. Dit vergroot de kans op problemen bij een MRI-scan. onze Scalppigmenten zijn organische pigmenten en radiancy free en kunnen zonder problemen worden gescand.

Altijd blijvend: Permanent Make-up pigmenten voor de wenkbrauwen worden langzaam lichter. Dat is in het gezicht een voordeel, omdat met het ouder worden de vormen veranderen. Voor een scalppigmentatie is dit ongewenst. Scalppigmenten worden niet in de huid afgebroken. Eenmaal ingebracht blijft het pigment perfect in de huid aanwezig. Afhankelijk van uw huidtype en uw levensstijl kan het zijn dat dat het lichtelijk vervaagt. Dit zal eerder het geval zijn bij een surfleraar die iedere dag van zijn leven met zijn blote hoofd in de zon loopt dan bij een mijnwerker die altijd een helm, hoed of pet draagt. Gebruik dus altijd een goede spf factor of een petje als je overdag buiten loopt. De pigmenten zijn een verdunning van een sterk pigment. Aangezien het niet diep in de huid aangebracht wordt (kan namelijk uitlopen in dikkere punten), vervaagt het geleidelijk beetje bij beetje. Gemiddeld komt men met een jaar terug voor een touch-up sessie. Dat is gewoon een uurtje of wellicht 2 uurtjes bijwerken tegen een uurtarief. Je kan de intensiteit dus zelf bepalen.

Verwijderbaar: Met het ouder worden wordt nagenoeg iedereen grijzer. Als er een donker pigment is ingebracht in de dagen dat u nog donker haar had, kan dit op den duur door vergrijzing van uw eigen haar storende kleurafwijkingen opleveren. Wat nu mooi en goed is, wordt dan lelijk. Onze Scalppigmenten zijn eenvoudig met de laser te verwijderen. Vaak is volledig verwijderen niet aan de orde. Alleen de kleur afzwakken is vaak afdoende. Dit is in één behandeling bereikt. Wilt u volledig van uw MHP pigmentatie af, is dat in een aantal laser behandelingen voor elkaar.
 

MHP voor vrouwen


MHP Micro Haar Pigmentatie bij THE CLINIC in Amsterdam is ook zeer geschikt voor dames om kale gebieden of dunner wordend haar te maskeren. Haartransplantaties zijn een dure uitgave terwijl een laag MHP aanbrengen wellicht voordeliger uit kan pakken. Hiermee bereik je direct meer verdichting op de hoofdhuid waardoor die minder zichtbaar is. Ook veel dames met afro-haar missen vaak bij de slapen de nodige hoeveelheid haar. Dat komt voornamelijk door het haar te vaak te “relaxen” en/of in combinatie met het haar te strak naar achteren kammen. Ook hier bieden wij oplossingen voor en kunnen heel goed je haarstructuur nabootsen zodat het mooi met je eigen haar samenvalt.
 

katherinavoorna

 

 • MHP - Scalp pigmentatie

  Gratis Intake consult MHP zonder testgebied (bij Mart) 0:30 € 0,00Reserveren
  Intake consult MHP met testgebied (bij Mart) 0:30€ 80,00€ 80,00Reserveren
  MHP testgebied, indien klant wilt ervaren wat het effect is (bij Mart) 0:30€ 80,00€ 80,00Reserveren
  MHP - Scalp Pigmentatie 2 uur (prijs op aanvraag) (bij Mart) 2:00 € 0,00Reserveren
  MHP - Scalp Pigmentatie 1,5 uur (prijs op aanvraag) (bij Mart) 1:30 € 0,00Reserveren
  MHP - Scalp Pigmentatie 1 uur (prijs op aanvraag) (Mart) 1:00 € 0,00Reserveren
  Laser Correctie MHP 30 min (Prijs op aanvraag) (bij Mart) 0:30 € 0,00Reserveren
  Litteken verzachting (Prijs op aanvraag, na beoordeling foto's) 0:30 € 0,00Reserveren
U heeft geen naam ingevuld.U heeft geen e-mailadres ingevuld.U heeft geen telefoonnummer ingevuld.Afbeeldingen mogen maximaal 3 mb zijn.
Er mogen alleen afbeeldingen worden geupload.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

* indicates required
 
 
Een pijnloze manier om vet te verbranden? Probeer nu direct de Venus Swan! "Revolutionair Venus Swan Pagina

Kijk snel in onze webshop voor de fijnste huidverzorgingsproducten op de markt! Naar de Webshop!