Eyeliner strak


Als make-up artists krijgen wij veel vragen/opmerkingen van mensen dat ze eyeliners met make-up toch wel het moeilijkste vinden om aan te brengen. Hoe fijn zou het zijn om ’s ochtends op te staan en al meteen uw expressie te hebben zonder er iets voor te hoeven doen. Ook tijdens het zwemmen, sauna en op het strand. Sommige mensen hebben een make-up allergie of een allergie voor make-up reiniger. Eyeliners van permanente make-up bieden dan een uitkomst.

Afwijkende oogvormen zoals te bolle ogen, kleine of afhangende ogen kunnen gecorrigeerd worden. Gaat u voor perfectie, dan is een strakke eyeliner in S (Small), M (Medium) of L (Large) de beste keuze. S is meer dan een wimperverdichting met een duidelijke dunne lijn vlakbij de aanzet van de wimperharen. M en L zijn beduidend dikker en hebben de mooie punt aan het uiteinde voor een designer look.

Advies


Uiteraard kijken we eerst wat mooi bij u staat en adviseren wij u daarover. Wij willen voorkomen dat u met ‘Te Veel’ de deur uitgaat waar u achteraf spijt van heeft. Wij adviseren u daarom eerder voor een subtielere versie te kiezen dan dat u ineens met een te dikke liner a la Amy Winehouse rondloopt. Ook kunnen we bijvoorbeeld op het onderste ooglid beginnen met een wimperverdichting en als u na genezing denkt dat het wel iets duidelijker aanwezig mag zijn, kunnen we dat in de vervolgbehandeling uitvoeren. Op die manier bent u in control. Soms krijgen we aanvragen van mensen die een bepaalde wens hebben die wij niet mooi vinden. In eerste instantie proberen wij die mensen in te laten zien waarom wij dat niet willen plaatsen. Een behandeling waar wij niet achterstaan voeren wij niet uit. Wij willen mensen juist mooier maken, niet lelijker.

 • PMU Eyeliner, Nieuwe Klant

  Eyeliner S of Wimperverdichting Boven, incl 1 Nabehandeling 1:00 € 300,00Reserveren
  Eyeliner S of Wimperverdichting Onder, incl 1 Nabehandeling 0:45 € 225,00Reserveren
  Eyeliner S of Wimperverdichting Boven & Onder, incl 1 Nabehandeling 1:15 € 350,00Reserveren
 • PMU Eyeliner, Bestaande Klant

  Eyeliner S of Wimperverdichting Boven, Nabehandeling 1:00 € 125,00Reserveren
  Eyeliner S of Wimperverdichting Boven & Onder, Nabehandeling 1:00 € 150,00Reserveren

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

* indicates required
 
 
Een pijnloze manier om vet te verbranden? Probeer nu direct de Venus Swan! "Revolutionair Venus Swan Pagina

Kijk snel in onze webshop voor de fijnste huidverzorgingsproducten op de markt! Naar de Webshop!